Nuhjuinen tyylikäs sisustustyyli

Nuhjuinen tyylikäs sisustustyyli syntyi 1700-luvulla ja muuttui vintagea rakastavaksi tyyliksi, jota se on nykyään. Vintage-huonekalut ovat aina olleet nuhjuisen tyylikkään sisustuksen ytimessä. Itse asiassa oli yleistä, että ihmiset siirsivät huonekaluja sukupolvelta toiselle. Sitten jokainen sukupolvi laittaisi siihen oman ainutlaatuisen kosketuksensa. Kuten designsiskonsa, ranskalainen country, shabby chic design on erittäin pehmeä ja naisellinen.

Tässä naisellisessa suunnittelutyylissä nuhjuiset tyylikkäät huonekalut ovat usein maalattuja tai ahdistuneita. Vaaleat väripaletit kukkakuvioineen sopivat täydellisesti kalkittujen lattioiden ja seinien kanssa. Suunnittelijamme rakastavat ahdistunutta ja maalaismaista tunnelmaa ja sitä, kuinka se usein kontrastina hohdokkaiden aksenttien, kuten kristallikruunujen, kanssa. Nuhjuisen tyylikkäät sisätilat vangitsevat tyylikkään ja kodikkaan tunnelman kotiin.

Rannikon sisustustyyli

Sinun ei tarvitse asua rannalla arvostaaksesi rannikon sisustustyyliä. Ei pidä sekoittaa merihenkiseen sisustukseen, rannikon sisustustyyli on aivan omaa luokkaansa. Rannikkoalue panee merkille luonnonympäristönsä. Tämä näkyy väripaletista aina huonekaluissa ja tarvikkeissa käytettyihin materiaaleihin asti. Neutraalit, kuten valkoiset, yhdistetään beigen kanssa jäljittelemään hiekkaa. Lisäksi pursuaa bluesia, jotka muistuttavat surffausta ja aurinkoista kesätaivasta. Lisäksi rannikkotyylinen kodin tulee aina tuntua valoisalta ja tuulista. Tarkoituksena on tuntea, ettei sisällä ja ulkona ole mitään. Tämän ansiosta ikkunoiden käsittelyt on minimoitu. Kevyt läpinäkyvä kangas tuulessa puhaltaa varmasti rannikkotunnelman.

Et löydä kaikkialta hajallaan olevia ankkureita ja simpukankuoria tälle sisustustyylille. Sen sijaan löydät sinisiä lasimaljakoita, raidallisia tapetteja tai abstrakteja maalauksia, jotka tuovat rannikon tunnelman läpi. Kun on kyse huonekalujen tunnistamisesta rannikon sisätiloissa, niissä on erittäin mukava asuttu tunnelma. Maalatut ja rasitetut huonekalut yhdistettynä pajun tai juutin kanssa muodostavat taivaassa tehdyn ottelun. Koska yhteys luontoon on niin tärkeää rannikon sisustustyylissä, huonekasvien lisääminen on pakollista.

Hollywood Glam -sisustustyyli

Seuraavaksi vuoden 2022 sisustustyyliluettelossa on Hollywood glam. Tämä tyylikäs tyyli on ollut suosituin Kaliforniassa 1900-luvun puolivälistä lähtien aina Hollywoodin kulta-ajalta 1930-luvulla. Hollywoodin glam-sisustus koostuu sekoituksesta art decoa ja vuosisadan puolivälin modernia. Tämä on sisustustyyli, joka on täällä nähtäväksi. Korkeakontrastiset väriyhdistelmät olivat suosittu valinta värimaailmaan. Suosittuja yhdistelmiä eivät ole vain vaaleanpunainen ja vihreä, vaan myös musta ja valkoinen. Lisäksi kattokruunut yhdistettynä korkeakiiltoisiin tai peilattuihin huonekaluihin on myös yleinen yhdistelmä. Kontrasti luo tietyn glamourisen ylellisen tunnelman. Tämä muotoilutyyli on seksikäs ja hienostunut samaan aikaan.

Lounais sisustustyyli

Lounaistyyli sellaisena kuin sen nykyään tunnemme, ei ole sama kuin se oli silloin, kun se ensimmäisen kerran havaittiin muotoilumaailmassa. Ja se kehittyy edelleen vuosien kuluessa. Lounais-sisustus saa inspiraationsa Adobe-talojen pehmeistä linjoista, espanjalaisista tekstiileistä, rautatyöstä ja luonnosta. Väripaletteissa on erilaisia ​​värejä, joita löytyy Amerikan autiomaasta. Ruoste, terrakotta ja kaktuksenvihreä ovat suunnittelijoiden suosikkeja. Sen sijaan huonekalut ovat enemmän painavampia, ja ne koristavat usein paksuja jalkoja ja tilaa vieviä viimeistelyjä. Lisäksi tekstuuri on lounaisen sisustussuunnittelun paras ystävä. Nahka ja mokka ovat yleisin verhoilumateriaali.

Maalaismainen sisustustyyli

Kun tarkastellaan maalaismaista sisustussuunnittelua, se voidaan määritellä muutamalla perusmerkillä. Ympärillä on aina luonnonmateriaaleja, teollisia yksityiskohtia ja maalaistalon viehätystä. Maalaismainen muotoilutyyli syntyi alun perin romanttisen liikkeen inspiraatioista. Se keskittyy luonnon yksinkertaisuuteen ja vaivattomaan kauneuteen. Maalaismaisissa sisätiloissa on tavallista nähdä olohuoneen suunnitteluideat keskittyneenä keskeiseen ilmeeseen. Puun käyttöä pehmennetään lisäämällä lehmännahkoja ja lampaannahkoja luomaan kodikasta tunnelmaa. Kankaissa ei ole äänekkäitä kuvioita ja tekstuuri on kaikki kaikessa. Odottamattomat lisäykset, kuten teollisuusriippuvalaisin, lisäävät maalaismaisen sisustussuunnittelun hienostuneisuutta.

Related Posts