Useimmissa minimalistisissa sisätiloissa on neutraali värimaailma, mutta päävärejä voidaan käyttää myös korostusvärinä. Kuvioita ei löydy mistään ja tekstuuri on välttämätön. Vähemmän on enemmän -filosofian ansiosta toiminnalliset huonekalut ovat tärkein sisustuselementti. Säilytys on tärkeää myös minimalistisessa sisustuksessa. Tästä syystä huonekalut toimivat usein piilosäilytyksenä. Esimerkiksi sohvapöytä, joka nousee ylös paljastamaan säilytystilan, on yksi monista luovista ratkaisuista, joita sisustuksessa käytetään vähän.

Keskivuosisadan moderni sisustustyyli

Seuraavaksi meillä on klassikko, joka näyttää pysyvän ajantasaisena vuosikymmenestä riippumatta. Vuosisadan puolivälin sisustus alkoi 1950- ja 60-luvuilla sodanjälkeisessä Amerikassa. Tänä aikana muotoiluteollisuus yritti murtautua perinteisistä esteistään ja sukeltaa moderniin aikaan. Osoituksena tämän tyylin ajattomasta laadusta on edelleen niin monia suosittuja vuosisadan puolivälin moderneja huonekaluja, joita käytetään kodeissamme vielä tänäkin päivänä. Pidä silmällä ikonisten huonekalujen versioita, kuten Eames-tuolia, munatuolia tai tukituolia.

Vuosisadan puolivälin moderneissa kodeissa on raikas ja saumaton virtaus. He ovat aina kannustaneet asumaan sisällä ja ulkona. Tästä syystä liukuovet ja kuvaikkunat jätetään paljaaksi korostamaan yhteyttä luontoon. Rikkaita ja ylellisiä puita, kuten tiikkiä, ruusupuuta ja pähkinäpuuta, käytetään säännöllisesti. Lisäksi sinapinkeltaista, chartreusea tai avokadoa käytetään värinpoistoon. Vuosisadan puolivälin elpyminen, jonka näemme nykypäivän suunnitteluteollisuudessa, tekee tästä suositusta sisustustyylistä saavutettavissa olevan kuin koskaan.

Boheemi sisustustyyli

Samalla tavalla kuin vuosisadan puolivälin tyyli, boheemi sisustus jatkaa suosiotaan. Koska niin monet jälleenmyyjät hyppäävät boho-junaan, ei ole parempaa aikaa kuin nyt tutustua boheemiin puoleesi. Lyhyesti sanottuna boheemi muotoilu on vapaahenkinen estetiikka, joka yhdistää eri kulttuureja ja taiteellisia ilmaisuja eklektiseen tyyliin, joka ajattelee laatikon ulkopuolella. Rento boho-tunnelma korostaa luontoa. Kuitenkin on yleistä löytää rohkeita kuvioita ja kirkkaita värejä huonekaluihin ja aksenteihin.

Kun astut kotiin, jossa on boheemi muotoilu, tunnet heti uppoutuneena toiseen kulttuuriin. Matkoilta on esillä rihkamaa ja koko tunnelma tuntuu hyvin nomadilta. Kun vertaamme erilaisia ​​suunnittelutyylejä, Bohemian on yksi harvoista, joissa tilausta ei tarvita. Kuvioiden ja värien sekoittaminen on suositeltavaa. Samoin näemme trendin modernin boho-tyyliin. Eläinten vuotojen, metallisten aksenttien ja runsaan puun lisääminen modernisoi tätä kerättyä tyyliä. Rakastamme sitä, että boheemityyliset sisustukset käyttävät asioita epätavallisilla tavoilla. Kokeile tätä tuoretta olohuoneideaa esimerkkinä: kokeile ripustaa vintage-matto seinälle saadaksesi tuoreen ainutlaatuisen kuvan taideteoksesta.

Moderni maalaistalon sisustustyyli

Sisustustyyliluettelomme ei olisi täydellinen ilman modernia maalaistalon sisustussuunnittelua. Joanna Gaines on ansainnut tittelin maalaistalon kuningattarena, mutta hänkin yhdistää maalaistyylinsä modernimpaan ja kerättyyn tilaan. Moderneissa maalaistalojen sisätiloissa on monia ominaisuuksia, joita tunnemme perinteisenä maalaistalosuunnitteluna. Toisaalta asiat yksinkertaistuvat ja selkenevät menettämättä luonnettaan. Shiplap ei ole menossa mihinkään ja haluamme silti nähdä navetan ovia yllin kyllin. Modernit päivitykset, kuten leveät lankkulattiat, avoin konseptiasuminen ja tyylikäs valaistus, ovat muutamia yleisiä modernin maalaistalon sisustuksen tunnusmerkkejä.

Maalaistalon sisätilat tunnetaan myös metallien sekoittamisesta. Kontrasti on ystäväsi kullasta mustaan ​​ja nikkeliin. Lisäksi pidämme siitä, että tämä ainutlaatuinen design-tyyli ottaa sen yhteyden luontoon vakavasti. On tärkeää, että jokaisessa huoneessa on raakapuuelementtejä ja vihreyttä. Tämän seurauksena väripaletit moderneissa maalaistaloissa ovat aina neutraalilla puolella. Kun haluat lisätä ylimääräistä väriä, on tärkeää vetää luonnosta. Kokeile esimerkiksi lisätä syvää laivastonsinistä, salviavihreää tai poltettua oranssia.

Related Posts