Kuinka valita sisustussuunnittelija tai sisustaja

Millaisia ​​ammattimaisia ​​sisustussuunnittelijoita on tarjolla?

Oletko kuullut sisustussuunnittelijoista? Nämä ammattimaiset sisustussuunnittelijat muuttavat kotisi vuosien varrella keräämilläsi esineillä. Lopputuloksena on tasapainoinen, harmoninen tila, joka heijastaa sitä käyttävien ihmisten persoonallisuutta. Monet sisustussuunnittelijat ovat lisänneet tämän palvelun ohjelmistoonsa. Vaihtoehtoisia termejä sisustukseen erikoistuneille ammattisisustussuunnittelijoille ovat sisustusresuunnittelijat, sisustussuunnittelijat, sisustusstylistit, yksipäiväiset sisustajat, visuaaliset koordinaattorit tai sisustajat.

Mikä on sertifioitu sisustussuunnittelija? (B&P Code Section 5800,5538:sta)

Sertifioitu sisustussuunnittelija on pätevä suunnittelun ammattilainen, joka on pätevä suunnittelemaan, valmistelemaan ja toimittamaan kaikenlaisia ​​ei-rakenteellisia, ei-seismisiä sisärakennussuunnitelmia ja eritelmiä paikallisille rakennusosastoille. Sertifioidut sisustussuunnittelijat ovat osoittaneet koulutuksen, kokemuksen ja kokeiden avulla tietämyksensä yhtenäisestä rakennusmääräyksestä tilansuunnittelun, hengenturvallisuuden, syttyvyyden ja vammaisten pääsykoodien osalta. Useimmilla sisustussuunnittelijoilla on vähintään neljän vuoden koulutus. Monilla on sisustussuunnittelun maisterin tutkinto tai muu arkkitehtuuri- tai sisustussuunnittelun lisäkoulutus. Sisustussuunnittelijoilla, joilla on monen vuoden kokemus, ei välttämättä ole sisustussuunnittelun kandidaattia, mutta he ovat yleensä hyvin koulutettuja ja heillä on monen vuoden pätevä kokemus.

Miten sisustussuunnittelijat veloittavat palveluistaan?

Tasainen suunnittelupalkkio: Asiakas maksaa ammattitaitoisen sisustussuunnittelijan palveluista kiinteän maksun suunnittelusuunnitelman, ajan ja palveluiden laajuuden mukaan.

Tuntihinta: Sisustussuunnittelija laskuttaa sovitun tuntihinnan.

Cost Plus -menetelmä: Ammattimainen sisustussuunnittelija veloittaa tietyn prosentin kaikista ostetuista tuotteista ja kauppiaiden palveluista.

Yhdistelmämenetelmä: Asiakas maksaa sekä tietyn prosenttiosuuden ostoista että perussuunnittelupalkkion tuntihinnasta.

Neliöjalkaa kohti: Tätä menetelmää käytetään erityisesti uudisrakentamisessa.

Mitä kysyä ensimmäisessä tapaamisessa:

o Pyydä nähdäksesi sisustussuunnittelijan portfolio, mutta muista, että suunnitelmat heijastelevat muiden makua, ¬ ei välttämättä sisustussuunnittelijan, eivätkä mahdollisesti omaasi.

o Kysy minkä kokoisissa projekteissa sisustussuunnittelija on työskennellyt, missä ja mikä oli budjettialue.

o Kysy miten sovittu budjetti hoidetaan ja millaisia ​​maksuaikatauluja sisustussuunnittelija vaatii.

o Kysy millaisia ​​palveluita suunnittelija voi tarjota.

o Pyydä lähdeluettelo.

Mitä sinulta voidaan kysyä ensimmäisessä tapaamisessa:

Ensimmäiseen tapaamiseen ammattimaisen sisustussuunnittelijan kanssa on hyvä valmistautua luomalla oma kansio lehtileikkeistä, luetteloista ja kirjoista sinua kiinnostavista suunnitteluideoista.

Sinulta voidaan myös kysyä jotkin tai kaikki seuraavista kysymyksistä:

o Kenelle tila on suunniteltu?

o Mitä toimintaa tilassa tapahtuu?

o Kuinka kauan aiot olla tilassa?

o Mikä on aikakehyksesi projektin toteuttamiselle?

o Mikä on budjettisi?

o Oletko muuttamassa tai uudistamassa?

o Millaisen kuvan haluat projisoida?

o Mistä väreistä, tyylistä ja tehosteista pidät?

o Mitkä ovat tavoite- ja elämäntapatarpeesi?

o Mikä on suunniteltava neliömetri?

Jos ammattimainen sisustussuunnittelija tai joku muu sanoo, että prosessi on helppoa, stressitöntä ja valmistuu kahdessa viikossa, he joko valehtelevat tai ovat tyhmiä. Älä palkkaa sitä henkilöä.

Kimberly M. Stone omistaa Adore Your Décor™ -sisustusyrityksen, joka on erikoistunut sisätilojen uudelleensuunnitteluun ja kodin lavastukseen. Hän toimii myös ominaisuuseditorina http ://www.MySpaceDesigners.com-sivustossa, joka on resurssihakemisto ammattimaisille sisustussuunnittelijoille ja kuluttajille, jotka haluavat löytää ammattimaisia, innovatiivisia suunnittelijoita pieniin tiloihin, asuin- ja/tai kaupallisiin suunnitteluprojekteihin.

Related Posts