Ulkovalaistus voi auttaa sinua sisustamaan terassisi

Kesä on ihanaa aikaa rentoutua terassillasi. Vietä koko yö kannellasi sen sijaan, että rajoittuisit vain päivänvaloon.

Joitakin ideoita alkuun pääsemiseksi:

Tiki taskulamput – Aseta tiki taskulamput kaiteisiin antaaksesi kansillesi trooppista tunnelmaa. Puutarhakeskukset, budjettiliikkeet ja kotikaupat myyvät näitä pieniä taskulamppuja eri muodoissa. Kannen kaiteen metallikiinnikkeet ovat vakaimpia ja kestävimmät. Bambukuvio on vähemmän kestävä, mutta se kestää ainakin kauden. Jos kanneltasi puuttuu kaide, osta isommat taskulamput ja aseta ne maahan sen ympärille.

Teevalokattokruunu: Jos kansillasi on katto, sijoita matalaan -hintainen kattokruunu, joka käyttää votive-kuppeja hehkulamppujen sijaan. Näitä on saatavilla useista halpamyymälöistä kesäkauden alkaessa. Voit ehkä pelastaa vanhan sähkökattokruunun ja muuttaa siitä kynttilänvalaisimen. Aseta sitronella-teevalot romanttiseen ja tuholaistorjuntaan. Näitä voi ostaa useimmista puutarha- ja budjettiliikkeistä eri väreissä ja tuoksuissa.

Kelluvat kynttilät: Jos sinulla on onni, että sinulla on suihkulähde tai lampi kannellesi, lisää siihen kelluvia kynttilöitä. Näitä kynttilöitä on saatavana eri muodoissa, mukaan lukien kukat ja kuoret. Mukavana kesäiltana he loistivat ihanan romanttisen hehkun. Eikö ole lampi? Täytä pieni vauva-allas vedellä tuottaaksesi saman miellyttävän vaikutelman.

Osta pimeässä hehkuvia uutuustuotteita ja levitä niitä kannen ympärille hauskan juhlan näyttämiseksi. Ne eivät ainoastaan ​​anna valoa, vaan myös lisäävät väriä. Valosävyt ovat tehokkaimpia, koska ne säteilevät eniten valoa. Napsauta ne ja ravista niitä tunnin mittaisen valoräjähdyksen saavuttamiseksi. Erikoisjälleenmyyjät, kuten Oriental Trading Company, myyvät näitä.

Valonauhat: Käytä sähkövalosarjoja koristelemaan terassiasi kesällä fiilis. Näissä kuuden jalan jalustoissa on sudenkorentovaloja, flamingoja, kastelukannuja ja muita tarvikkeita. Ne antavat kansillesi hassua tunnelmaa ja samalla valoa. Kokeile sekoittamista ja yhteensovittamista vain huvin vuoksi. Harrastusliikkeet ja useimmat halpakauppiaat käyttävät tätä valaistustyyliä.

Nämä ovat vain muutamia ehdotuksia kesän juhliin. Romanttinen illallinen terassillasi tähtien alla. Onko toivoa paremmasta tulevaisuudesta?

Allakannen valaistus

Valoilla varustetut kattotuulettimet ovat upeita, jos terassisi on teknisesti parveke, ja ne näyttävät upeilta, ja lisätty valo ja ilmaliike tekevät tilasta hyödyllisemmän. Lisäksi ihailemme sitä, että tässä kiinteistössä on kannen alla oleva hangout-alue, joka on ihanteellinen kannen alla valaistuksi.

Ota esimerkki skandinaavisesta suunnittelusta.

Skandinaaviseen muotoiluun on ominaista sen vaivaton yksinkertaisuus ja lämpimät neutraalit sävyt. Tämän tyylin anteliaiden, kutsuvien paikkojen luomisen painotus tekee siitä erinomaisen valinnan syksyn ulkokuistin koristeluun. Mikä olisikaan parempi paikka aloittaa skandinaavista inspiroitunut suunnittelusi kuin täällä? Iloinen rusketus, musta ja valkoinen väripaletti.

Skandin väriteeman käyttäminen

Aloita lämpimänruskeasta terassista ja viimeistele ilme lisäämällä mustavalkoisia kalusteita.

Lämmin puun sävyiset kalusteet ja kuviolliset mustavalkoiset tyynyt yhdistävät värimaailmasi ja lisäävät suunnitteluun houkuttelevia tekstuureja.

Related Posts