Uudet ulkovalaistustrendit kesäksi

Uusimpien ulkovalaistustrendien tunteminen voi auttaa sinua luomaan ihanteellisen ympäristön, jossa voit viettää kesän ystäviesi ja perheesi kanssa. Ennen kuin teet päätöksen, katso ympärillesi takapihasi ja valaistuksen, jota tarvitset tunteaksesi olosi mukavaksi. Monet ihmiset ovat huolissaan ympäristövaikutuksistaan ​​ja yrittävät vähentää käyttämänsä energian määrää. Onneksi on olemassa erilaisia ​​​​vihreitä ulkovalaistusvaihtoehtoja. Voit valita aurinko-, vähän energiaa kuluttavista ja ladattavista akkuvaloista, joita on eri muotoisia ja kokoisia.

Lyhdyt ovat toinen suosittu ulkovalaistuksen tyyppi. Maalaistyyliset lyhdyt eivät vaadi yhtä paljon tehoa kuin muut kesävalot, ja jos haluat säästää rahaa, käy myymälässä. Valittavana on monia erilaisia ​​lyhtyjä, joten voit valita helposti tyyliisi ja valaistusvaatimuksiisi sopivan.

Riippuvalaisin on kesällä kalliimpi valinta ulkovalaistukseen, ja nämä valaisimet tuovat sisätyyliä ulkoilmaan. Muotoilu muistuttaa perinteisiä riippuvalaisimia, mutta se on valmistettu kokonaan vedenpitävistä materiaaleista. Samanlaisia ​​lattialamppuversioita on saatavilla niille, joilla on taloudellisia mahdollisuuksia investoida tähän uuteen trendiin.

Taskulamput ovat aina tyylikkäitä, ja ne toimivat hyvin lähes kaikilla pihoilla lisäämään tunnelmaa. Melkein missä tahansa, tämä valaistustyyli voidaan havaita. Taskulamput koostuvat erilaisista materiaaleista, kuten pajusta, kuparista ja muista metalleista. Verrattuna bambuun tai pajuun kupari ja kiinteät vaihtoehdot kestävät pidempään ja kestävät paremmin sään. Ulkotaskulamppujen pehmeä valaistus on ihanteellinen rentouttavaan kesäiltoon ystävien ja perheen kanssa.

Kun päätät, kuinka vietät aikaa pihallasi tänä kesänä, sinun on harkittava useita valaistusvaihtoehtoja. Ulkovalaistuksen trendit muuttuvat varmasti, ja suunnittelijat etsivät jatkuvasti tuoreita sisustusideoita. Suunnittelijat jatkavat tyylikkäiden, energiatehokkaiden ja mielikuvituksellisten ratkaisujen kehittämistä ulkosisustusten kysynnän kasvaessa.

Kodin (ja kotitoimiston) järjestäminen

Kun teet tehtävälistaa, aseta kullekin tehtävälle aikarajoitus. Miksi? Koska tiukka määräaika saavutetaan todennäköisemmin kuin hämärä (totta!).

Pidä tauko työpöydältäsi syödäksesi lounasta – sen sijaan, että tuhlaa aikaa, ja lomasta on hyötyä, koska se on virkistävää ja tekee iltapäivästäsi tuottavamman.

Tehtävien luokittelemiseen tulee käyttää kolmea luokkaa: tarpeet, tarpeet ja toiveet. Jos sinulla on aikaa ja energiaa, yritä suorittaa kaikki kahdessa ensimmäisessä kategoriassa ennen kuin siirryt kolmanteen.

Siivoa pöytäsi (tai työpöytäsi jne.) – Tutkimukset osoittavat, että keskimääräinen työntekijä menettää kolme tuntia viikossa etsiessään asioita työpöydän sotkusta.

Älä viivyttele enää – yritä jakaa suuri työ pienempiin osiin. Näin voit nähdä tulokset heti, mikä saa tai sen pitäisi saada sinut jatkamaan.

Ota selvää, milloin “parhaiten aika” on.

Jotkut ihmiset ovat henkisesti vahvimpia aamulla, kun taas toiset ovat energisiä iltapäivällä. Toiset tunnetaan “yökyöpelinä”. Kriittisten toimintojen ajoittaminen tuottavuuden huippujaksoille auttaa sinua tekemään enemmän lyhyemmässä ajassa.