Sisustussuunnittelijan valitseminen

Sisustussuunnittelu voi tehdä kodistasi upean. Se on kuitenkin tehtävä huolellisesti. Jos et valitse hyvää sisustussuunnittelijaa, saatat päätyä tuloksiin, jotka eivät ole mitään, mitä halusit. Henkilökohtaiseen tyyliisi ja makuun sopivan sisustuksen saamiseksi sinun on valittava sisustussuunnittelija huolellisesti.

Mistä aloittaa

Hyvän sisustussuunnittelijan löytämisen pitäisi olla jotain, jota vietät jonkin aikaa. Sinun ei pitäisi palkata vain ensimmäinen tapaamasi suunnittelija. Sinun täytyy tehdä ostoksia ja verrata eri suunnittelijoita. Sinun on tehtävä tutkimuksesi ja selvitettävä, mikä suunnittelija sopisi parhaiten sinulle ja kotiisi.

Aloittamiseksi sinun on ensin tiedettävä, mitä haluat valmiissa sisustuksessa. Määritä tyyli ja yritä selvittää haluamasi ilme. Suorita mittauksia, jotta sinulla on tilan koon kuvaus. Kun olet ajatellut mitä haluat, voit yrittää löytää sisustussuunnittelijan tekemään työn.

Hanki viitteet

Yksi parhaista tavoista löytää sisustussuunnittelija on kysyä tuntemiltasi ihmisiltä. Jos olet käynyt ystäväsi kotona ja rakastanut heidän sisustustaan, älä pelkää kysyä heiltä, ​​kuka teki työn. Voit jopa selvittää, oliko suunnittelukokemus hyvä kokemus. Kysy heiltä, ​​miten se toimi suunnittelijan kanssa ja jos he kokevat saavansa paljon rahaa.

Seiso maahan

Kun puhut sisustussuunnittelijan kanssa, varmista, ettet kiusaa mihinkään, mistä et pidä. Suunnittelija työskentelee puolestasi ja hänen tulee kunnioittaa mielipiteitäsi. Jos sinusta tuntuu, että et voi työskennellä suunnittelijan kanssa, sinun ei pitäisi palkata heitä.

Suorita haastatteluja ja kysy paljon kysymyksiä siitä, mitä he ovat tehneet aiemmin. Yritä tutustua heidän tekemiinsä aikaisempiin töihin. Varmista, että se on hyvin tehty ja että heillä on todella tarvittavat taidot. Voit jopa pyytää viitteitä. Hyvällä suunnittelijalla ei pitäisi olla ongelmaa antaa sinulle viitteitä yhteydenottoon.

Tee viimeinen valintasi

Kun olet kaventanut valintasi muutamalle erilaiselle sisustussuunnittelijalle, sinun pitäisi todella alkaa tarkastella kaikkia yksityiskohtia. Kuka voi antaa sinulle parhaan hinnan? Kuka on halukkain seuraamaan visioasi? Kenellä on parhaat taidot? Selvitä, mikä suunnittelija antaa sinulle lopullisen sisustussuunnittelun, jonka todella haluat, hintaan, jolla sinulla on varaa. Tämä on oikea sisustussuunnittelija valita.

Varmista, että vietät aikaa sisustussuunnittelijan valinnassa. Oikean suunnittelijan valitseminen auttaa varmistamaan, että saat haluamasi sisustussuunnittelun. Se varmistaa myös, että prosessi on miellyttävä sinulle ja että se on kokemus, joka hyödyttää sinua lopulta.