Suunnittelun perusteiden ymmärtäminen

sisustusenkeli

MITEN KUVAILISIT SUUNNITTELUTYYLIÄSI?

Etsit täältä sitä, kuinka hyvin suunnittelija kuvaa heidän visiotaan. Vastaako se sinun? Esimerkiksi Laura U: lla emme ole erikoistuneet yhteen tiettyyn muotoilutyyliin. Olipa se nykyaikainen, perinteinen, eklektinen, romanttinen tai rauhallinen, löydämme inspiraatiota asiakkailtamme ja siitä, mistä he nauttivat. On monia tämän tyylisiä suunnittelijoita sekä suunnittelijoita, jotka pysyvät yhden tyyliprofiilin sisällä. Jos löydät sinut suuntautumaan kohti ranskalaista maakunta-ilmettä, on järkevää työskennellä tähän tyyliin erikoistuneen suunnittelijan kanssa. Mutta jos et ole varma, missä istut tyylispektrillä, haastattele erilaisia suunnittelijoita ja pyydä nähdä heidän portfolionsa.

MITÄ SUUNNITTELUPALVELUITA TARJOAT?

Tämä on tärkeä kysymys muutamasta syystä. Ensinnäkin haluat varmistaa, että työskentelet yrityksen kanssa, joka on erikoistunut ja erinomainen projektiisi tarvitsemistasi palveluista. Toiseksi haluat ymmärtää, miten suunnittelutoimisto ajattelee itsestään. Saatat esimerkiksi tarvita kalusteita vain uudessa kodissasi, mutta sinulla ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa. Jos haastattelet sisustussuunnittelijaa, he saattavat mainita upeita brändisuhteita, joilla on hyvä silmä ja valikoima upeita sisätiloja. Suunnittelija, jolla on enemmän kokemusta tilasuunnittelusta ja sisustusarkkitehtuurista, voi puhua räätälöidyistä myllytöistä ja esitellä sinut talon arkkitehdille. Molemmat ovat erinomaisia suunnittelijoita, mutta jos etsit huonekalujen päivitystä, sinun ei tarvitse keskustella arkkitehtonisista elementeistä.

Laura U on hieman erilainen. “Wholistic” -suunnitteluyrityksenä käsittelemme suunnittelua kaikissa vaiheissa alusta alkaen. Suosikkiprojektimme alkavat arkkitehtonisesta suunnittelusta sisustustyynyn lopulliseen kukoistukseen asti, ja hallitsemme kaiken siltä väliltä. Tähän voi kuulua työskentely asuinsuunnittelujohtajamme kanssa, rakentajien pitäminen vauhdissa, värivalintojen avustaminen, räätälöityjen kalusteiden suunnittelu, taideneuvonta ja tilasuunnittelu. Jos haluat lähteä toreille, kutsu meidät! Rakastamme ostoksia asiakkaiden kanssa, auttaen heitä löytämään sen yhden kappaleen, jota et löydä muualta. On parasta ottaa huomioon kaikki palvelut, joita haluat saada, jotta kotisi tuntuu täydelliseltä. Mutta on myös tärkeää kuunnella muotoilun ammattilaista. Heillä voi olla fantastinen palveluehdotus, jota et ole vielä ajatellut!

Related Posts