Pienet kotitoimiston työpöydät: Kuinka saada tilasta kaikki irti

Mikään ei ole kotiyrityksen omistajalle raskauttavampaa kuin kadonneiden muistiinpanojen tai papereiden etsiminen työpöydältään. Mistä etsit tarvitsemaasi tietoa tästä sekavasta sotkusta? Älä tuhlaa minuuttiakaan etsiessäsi väärää tietoa noudattamalla näitä hyödyllisiä suosituksia pienen kotitoimiston työaseman tilan optimoimiseksi. Puhtaassa ja miellyttävässä ympäristössä olet sopivassa mielentilassa ja pystyt suoriutumaan tehokkaammin.

Auttaisi, jos aloitat tilan optimointiyrityksesi arkistoimalla tai poistamalla vanhentuneita tai tarpeettomia materiaaleja työpöydältäsi. Käytä ullakkoasi tai valtavaa vaatehuoneen hyllyä papereiden säilyttämiseen, jotka on pidettävä poissa näkyvistä. Vaikka muoti- ja ruoanlaittojulkaisut ovat kiehtovia, ne eivät todennäköisesti auta sinua työskentelemään tehokkaammin. Voit aina pitää pienen aikakauslehtitelineen työpöytäsi lähellä, kun tarvitset tauon. Tutki vanhoja taloustietoja. Tilinpäätöstä, kuten tiliotteita, ei yleensä vaadita tallentamaan viideltä edelliseltä vuodelta.

Epäjärjestys

Työpöydällä olevien esineiden järjestäminen uudelleen vapauttaaksesi enemmän työtilaa on hyvä tapa käsitellä liian sotkuista työpaikkaa. Paranna työpöytäympäristöäsi, niin tulet hämmästymään siitä, kuinka paljon tuottavampi voit olla. Elektroniset lyijykynien teroittimet ja muut isot laitteet tulee poistaa ja sen sijaan pitää käden ulottuvilla esiteroitettuja kyniä. Toinen tilaa säästävä ehdotus on pöydän alla olevan näppäimistöalustan käyttö. 10–50 dollaria niitä voi ostaa käytännössä mistä tahansa. Nämä näppäimistöt ovat myös ergonomisia, koska ne vähentävät ranteen ja käden rasitusta toistuvista näppäinliikkeistä. Vapauta vielä enemmän tilaa työpöydällesi pitämällä vähemmän käytettyjä esineitä eri paikassa lähellä työtilaasi, kuten arkistokaappissa. Harkitse kotitietokoneen hankkimista, joka vie vähemmän tilaa työpöydälläsi, jos sinulla on pieni työpöytätila.

Projektit, joilla on eroa

Sen sijaan, että tukkiisit tyhjää työpöytätilaasi työskennellessäsi erikoistehtävissä kotoa käsin, harkitse tällaisten projektien tarvikkeiden säilyttämistä kannettavissa salkuissa tai ylisuurissa kantolaukuissa. Pidä nämä materiaalit työpöytäsi lähellä, jotta saat ne nopeasti käsiisi, kun tarvitset niitä. Mieti myös, kuinka monta näistä “asiakirjoista” tarvitset. Pystytkö tallentamaan tietoja tehokkaasti tietokoneellesi? Onko sinulla henkilölläsi skanneri? Tämä olisi erinomainen investointi ylimääräisen paperityön poistamiseen.

Avaruus seinällä

Pienen kotitoimiston työpöytää ympäröivää seinätilaa ei pidä jättää huomiotta. Tiedostojen ripustaminen seinälle työaseman lähellä ja seinäkalenterin pystyttäminen auttavat sinua optimoimaan työtilan kotitoimistoa varten. Toimistopöytien lähellä olevat hyllyt tarjoavat lisää säilytystilaa.