3D-taustakuvat lisäävät kosketusta sisustukseen

3D-taustakuvat parantavat tietokoneesi ulkonäköä. Koska parempia valintoja on helposti saatavilla, voit ladata taustakuvasi 3d-galleriasta. Suurin osa esillä olevista taustakuvista on fyysisiä ominaisuuksia tai eläimiä. Luonnollisen ulkonäön ja ihmissilmän tuntemisen vuoksi näitä kahta käytetään usein. Monet ihmiset arvostavat luontoa, ja se on rentouttavampaa kuin muut visuaalit. Voit ladata nämä ja muita valokuvia tarpeen mukaan, jotta tietokoneesi näyttö ei tummu.

Voit ostaa 3D-taustakuvasi 3D-studioista, joissa on valtava valikoima, jos sinulla ei ole ideoita. Voit käyttää sitä tietokoneen tai puhelimen taustakuvana tai käyttää sitä näytönsäästäjänä joissakin olosuhteissa. Näytönsäästäjänä käytettynä se estää kolmatta osapuolta näkemästä työtäsi kirjoittaessaan samalla kun se kaunistaa näyttöäsi. Koska näytönsäästäjät toimivat eri aikavälein, voit vaihtaa niitä tässä tilanteessa. Voit käyttää suosikkitaustakuvaasi niin monta kertaa kuin haluat, koska sinun tarvitsee vain asettaa aika.

Monet ihmiset ympäri maailmaa luottavat 3D-taustakuvastudioon, koska se tarjoaa nopean pääsyn erilaisiin kuviin. Studio voi luoda ainutlaatuista grafiikkaa, jota voidaan käyttää laadukkaana työpöydän taustana. 3d-studioiden taustakuvavalikoima muuttuu jatkuvasti, joten voit aina löytää suosikkikuvasi. He ovat luoneet tämän yksinkertaisen muutoksen vastaamaan asiakkaidensa vaatimuksia, koska heihin luotetaan suuresti. Jos tarjotut mahdollisuudet eivät kiinnosta sinua, voit luoda omasi. Voit ladata digikamerallasi valokuvan, joka toimii myös näytönsäästäjänä.

3D-taustakuvastudiokokoelma on laadukas, ja se kattaa eläimistä ihmisiin, erityisesti julkkiksiin ja malleihin. Ne voivat myös olla fyysisiä ominaisuuksia, jotka keskittyvät enimmäkseen luontoon. Sinulla voi olla myös keinotekoisia laitteita, kuten autoja, jotka ovat arvostettuja. Ensisijainen tavoite on luoda teräväpiirtonäytön taustakuvia, jotka tekevät ympäristöstäsi miellyttävämmän. Tämän studion kuvien käyttäminen vaatii luvan; voit tehdä sen ilman rajoituksia; työpöydän taustan muuttaminen on täysin ilmaista. Koska 3D-taustakuvat ovat valinnaisia, sinun tulee valita jokin vaihtoehdoista. Taustakuvia on erikokoisia; jotkut sopivat täsmälleen työpöydällesi, kun taas toiset ovat keskitetymmin sijoitettuja. Riippuen siitä, miltä haluat taustakuvan näyttävän näytölläsi, voit myös suurentaa tai pienentää sitä.

Väriteoria on ratkaisevan tärkeä sisustussuunnittelussa.

Useimmat ihmiset aloittavat kodin kunnostusprojektin odottaen tietävänsä tarkalleen, mitä he haluavat saada aikaan. He voivat kuitenkin hämmentyä muutaman hetken väripyörän tai kaavion tuijottamisen jälkeen, ja tämä on hyvin normaalia käytöstä. Väriteorian ja värien vuorovaikutuksen ymmärtäminen voi auttaa valitsemaan värit, jotka virtaavat ja koordinoivat kaikkialla kotona.

Monien mielestä värin valitseminen on pelottavaa, koska valittavana on monia värejä ja väriryhmiä. Värit alkavat sekoittua jonkin ajan kuluttua, ja saatat alkaa miettimään ensimmäistä valintaasi. Yritetään saada järkeä kaikesta. Aloitetaan värikurssi tarkastelemalla väriteorian perusteita.

Päävärit: Suurin osa ihmisistä tuntee perusvärit. Punainen, sininen ja keltainen ovat tärkeimpiä käytettyjä kirkkaita sävyjä. Näitä sävyjä ei sekoiteta.

Toissijaiset värit: Nämä ovat jälleen kerran melko perusvärisävyjä. Toissijaisia ​​värejä ovat oranssi, vihreä ja violetti. Kun kaksi pääväriä sekoitetaan, luodaan toissijaisia ​​värejä. Esimerkiksi punainen ja sininen ovat yhtä violetteja. Esimerkiksi oranssi on punaisen ja keltaisen yhdistelmä.

Useimmat ihmiset eivät tunne termiä “tertiääriset sävyt”. Kun yhdistät pää- ja toissijaisen värin, saadaan tertiäärinen väri. Tertiääriset värit ovat sekoitettuja eivätkä ole yhtä kirkkaita kuin pää- tai toissijaiset värit. Kun keltainen ja vihreä yhdistetään, saadaan omenan tai limenvärinen vihreä.

Related Posts